O nama

Naša (ne tako) sigurna
početna ideja

Zamislite ovako: tokom studija o turizmu, jedan od članova naše porodice je, verovatno uz šoljicu kafe i previše slobodnog vremena, zamislio kako bi bilo sjajno otvoriti apartmane u Ivanjici.

Sa svim tim turistima koji dolaze, kako da ne uspe? Ali evo začkoljice – niko u porodici nije delio tu sigurnost. “Ko će u Ivanjici da traži apartman?” pitali su se. “Možda neki izgubljeni turista?” šalili su se.
Čak smo imali i plan B: ako ideja propadne, izdaćemo prostor kao stan (ili čak skladište za stare stvari i drva).

Ali, šta se desilo? Već prvog dana, Ivanjica je “glasno” odgovorila.
Gosti su počeli da rezervišu kucaju na vrata. To je bio trenutak kada su skepticima podigle obrve u čudu, a osnivačev grudni koš se ponosno ispravio.
To je bilo sada već davnog Avgusta 2017. godine i od tada, naša priča o malom porodičnom uspehu se samo nastavila naši apartmani “Javor” i “Breza” – postali su mesta koja gosti sa svih strana sveta rado posete kada su u Ivanjici!

Apartmani Vidik - O nama 2
Apartmani vidik - O nama

Misija & vizija

Naša misija nije samo da pružimo smeštaj – težimo da se stalno razvijamo, usavršavamo i prilagođavamo vašim potrebama. Vizionari smo uvek usmereni na vas, naše goste.

Bilo da tražite prijateljski razgovor i savete za obilazak, ili preferirate potpunu diskreciju, naš pristup je uvek prilagođen vama. Naša osnovna vrednost je gostoljubivost, uz profesionalnost koju ćete osetiti od trenutka kada zakoračite u naše prostore.

Naš tim

Mi nismo samo tim – mi smo porodica. Porodične vrednosti su ono što nas čini posebnim, a naša prijateljica iz Ivanjice je produžetak tog bliskog porodičnog jezgra.

Ovaj porodično-prijateljski odnos omogućava nam da radimo besprekorno i da se povežemo s vama, našim gostima, na najdubljem nivou (ukoliko to želite).

zadovoljni gosti

Utisci naših gostiju

Saša
Saša
02/10/2023
10
Izuzetan
Milojevic
Milojevic
25/09/2023
10
Izuzetan
Katarina
Katarina
14/09/2023
10
Izuzetan
Jovo
Jovo
12/09/2023
10
Izuzetan
Viktor
Viktor
28/08/2023
10
Izuzetan
Aleksandar
Aleksandar
27/08/2023
10
Izuzetan ☺ Apartman je super. Cist, konforan i udoban. Blizu je centra na 2 min, osoblje izuzetno gostoprimljivo da ti sve objasni i stoji ti na raspolaganju.
Milica
Milica
27/08/2023
10
☺Sve je bilo fenomenalno! Caroban pogled na centar Ivanjice i okolne planine dominira utiskom. Fina i unikatna dekoracija apartmana. Domacica je veoma prijatna i gostoljubiva. Definitivno sve preporuke.
Dalibor
Dalibor
21/08/2023
10
Izuzetan
Veljko
Veljko
20/08/2023
10
Izuzetan
Marinkovic
Marinkovic
13/08/2023
10
Izuzetan

Za više o nama pratite nas na našim Facebook i Instagram stranicama.
A za zanimljive lokalitete u okolini možete posetite: Turističku organizaciju regije Zapadna Srbija 

Rezervišite ovde

U najkraćem roku ćemo vam javiti raspoloživost i potvrditi rezervaciju ukoliko je odabrani termin dostupan